søndag 9. desember 2007

BRONSE DENNE GANGEN


Turneringa i SKEDSMOHALLEN

I Skedsmohallen stilte vi men kun fem spillere : Jan Erik,Flamur, Simon,Morten og Thomas.Etter fire kamper fikk vi fyllpott det vil si den beste resultatetene i gruppespill så langt, laget fungerte perfekt og fikk vi dette resultatene i pulja :

Gystadmyra-Kosovafutsal 0-4

Kosovafutsal -Tequilasunrise 3-0

Skjetten FC - Kosovafutsal 1-3

Kosovafutsal-Team Mix 4-1

Så fortsettet vi søndagen med fem spillere igjen uten inbyttere som øddela veldig mye for kampene videre men med ett litten forandring i steden for Thomas spilte Ardijan Fera, Skeid spilleren gjorde en kjempe bra jobb og vi takker han for insatsen sin i fire sluttspillkamper hvor han scoret noen mål også.
Mens vi vant 1/16 finalen 4-1, 1/8 finale 3-1 og 1/4 finale 4-0 da Morten Lindberg (Pippo Mio) akkurat som dagen før gjorde han igjen,han scoret masse fine mål. Vi kom til semie der var vi alt for sliten og tapte 5-1. I bronse finalen Esbjerg Boldklub møtt ikke opp så ble det tredje plass til oss,men allikevel det er ikke verst numer tre av 90 lag i SKEDSMOHALLEN.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Herlig gutta, bare stå på! Godt å se at dere gjør det bra for tiden. Dette er det første året deres, og hvis dere fortsetter sånn og tar tiden til hjelp kan dere overraske mange etterhvert. Lykke til fra oss i Flamuri Futsal! Suksese!

Anonym sa...

Takk takk flamuri.
Vi er glade at dere er den Beste laga i norge og skandinavia fortiden.
Og det skal være sånn:)
Mvh Denis