mandag 28. januar 2008

BORGEHALLEN 2008


Selv om vi stilte med et bra lag,vi kunne ikke være favoritter i denne turneringen når vi manglet ung gutten Ardijan Fera som er i Tyrkia med junior laget til Skeid ,og Morten Lindberg som hadde trenings kamp med lage sitt, to viktigste angrep spillere i vårt lag.
Vi vant to første kampene i pulja 4-1 mot pepsi max all stars 4-1 mot Players Fc og spilte uavgjort mot Guttane A/S 2-2. for å møtte våre albanske kompiser fra østfold i mellomspillet,hvor det ble en lett kamp for oss,vi vant tilmed 3-0 men resultatet kunne vært enda større for oss, da kom vi til 1/8 finale hvor møt vi ett lag som var ikke så vanskelig å slå Vestbyga United,denne kampen vant vi 4-1.
I kvartfinalen vi møtt nok en albanske lag Mammagutter 1, mens vi kjente motstanderen vi viste at det blir ikke noe lett kamp mot en meget bra og komplett lag som var en av favorittene for å vinne heleturneringen,kampen var spilt 2 minutter når dem tok ledelsen 1-o mål som gjorde kampen enda mer interessant,vi klarte og utligne fort men dem scora igjen og igjen, det ble en tøff kamp med masse aksjoner og dueller men dem vant fortjent til slutt 3-1 og gikk til semifinalen,og vi var ute og tok oss en kalt dusj. Takk for oss i Borgehallen

Ingen kommentarer: