søndag 12. oktober 2008

Turneringa i Ekeberghallen


Gruppespill: Lørdagens gruppespill var stort sett grei skuring, og vi lekte oss til tider, noe som førte til en del missbrukte sjanser foran motstandernes mål. Unntaket var den siste kampen i gruppespillet, der vi lå under 4-1 og virket til tider paralysert ute på banen. Men en knallsterk sluttspurt førte til sterk 5-4 seier der Watson scoret 2 mål på de siste 30 sekundene og vi kunnne stikke av med førsteplassen i pulja.

I sluttspillet på søndag møtte vi Sandefjord futsal som tidligere har kvalifisert seg for nff`s eliteserie, og er et svært merittert og rutinert lag. Denne kampen ble preget av mye taktikkeri og lite risiko. Vi startet kampen sterkt og skaper en del sjanser, hvor vi tilslutt fortjent går opp i ledelsen etter en corner. Vi fortsetter å ha ballen mest og er uheldige som ikke scorer flere mål. Sandefjord slår tilbake mot slutten og scorer 2 mål , begge etter kontring. Ved begge anledninger glipper vi i markeringen, og man kan si at det er tilfeldigheter som avgjør kampen, men alt i alt er Sandefjord Futsal et godt lag.

Denne cupen var den første for nykommeren Ilir Aliov, og han kom bra ut av debuten og blir en fin tilvekst i laget. Olaf "Maradona" Watson gjestespilte for Kosova og scorte et par fine mål.Vi takker for denne gang og håper at vi kan komme sterkere tilbake og nå finalen på et tidspunkt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Veldig bra gutta, utrolig stolt av deres innsats under turneringa.

Håper dere vinner fullt ut på de neste turneringene :)

Med vennlig hilsen

Gent "The Cameraman" Kosova