mandag 3. november 2008

Det regnet mål i gruppespillet


Det ble tøft med to turneringen under samme helg. (IFS og Umbro Cup)
Vi startet fredag i Ekeberghallen og gruppespillet ble unnagjort med 4 strake seier og et spisspar som var målkåte. Ardijan og Morten(endelig var tilbake) scorte over 15 mål hver i løpet av helgen. Ilir og Denis var denne gangen tatt ut som bakspillere og gjorde en god jobb foran vår keeper Gabriel som kun slapp inn et mål i gruppespillet.
Foramsjonen fungerte fint og vi hadde med oss Bekir og Jan Erik i de 2 siste kampene og med gruppeseier så var vi klare for sluttspill søndag.
Som nevnt var vi også meldt på i Umbro Cup og lørdag morgen gikk turen til Skedsmohallen. Etter 2 av 3 seire var vi nok en gang klare for et sluttspill der vi også fikk hjelp fra tidligere KosovaFutsal spiller Korab. Han leverte en god kamp mot Lillestrøm Futal, der han blandt annet scorte et vakkert mål direkte fra hjørnespark. 1 kamp i sluttspillet ble vunnet med 3-1. I 8-delsfinalen mistet vi vår frontspiller Ardijan og vi begynte å merke at bena begynte å bli slitne og vi møtte The Blue Magic som slo oss 2-0.
Søndag var vi "hjemme" igjen i Ekeberghallen og denne gangen hadde vi med oss Ruhan fra Flamuri Futsal og Marius.
I første kamp skulle vi møte Real Oslo FC. Vi hadde ballen mest og skapte sjanse på sjanse men dessverre så var dette dagen for stang ut og etter at Real Oslo scorte på en kontring ble vi nok en gang slått ut tidlig i sluttspillet.
-Vi takker alle lag i gruppe- og sluttspillet for kampene og alle spillerne. Samtidig ønsker vi å gi en takk til publikum som hadde kommet for å se og støtte Kosova Futsal. Allerede til helgen er det ny runde i IFS i Ekeberghallen og i Larvik da Kosova Futsal kommer sterkere tilbake.

Ingen kommentarer: