lørdag 22. november 2008

Reprise i finalen, Tistedalhallen

Lørdag var Kosova Futsal i Tistedalen og Umbro Cup.
Spillere som var med denne gangen var; Jan Erik, Korab, Ilir, Flamur, Denis, Ardijan, Christer og Ibba. Vi var kommet i en tøff gruppe med fjorårets finalist Team Kappa, sterke Creme de la Creme og de lokale laget fra Halden Iddefjord'n.

Etter 2 seire og 1 tap i gruppespillet gikk vi videre fra gruppen som nr. 2.
I sluttspillet ble kampene vunnet slik:
-mellomspillet seier 3-2
-kvartfinale seier 4-2 mot Lekekameratene
- semifinale seier 4-1

Finalen ble en kopi av fjorårets turnering i Halden, mellom Team Kappa og Kosova Futsal.

Vi fikk med Ruhan i finalen og Team Kappa tar ledelsen ved en flott kontring. Vi utligner til 1-1 ved Christer men gleden skulle ikke vare lenge og Team Kappa scorer raskt og er igjen i ledelsen 2-1. Etter 10.minutter får de sin 3.scoring og vi ligger under 3-1. Med 2 minutter igjen å spille og stort press fra oss får vi en redusering når Ruhan setter inn 3-2. Det ble også sluttresultatet i en jevn finalen og vi gratulerer Team Kappa med nok en seier i Halden. Et meget godt lag og veldig trivelige gutter.

Det bør også nevnes at dommeren i finalen var en stor skuffelse. Med et ellers meget godt arrangert turnering av Umbro Cup og deres ledelse så satt vi igjen med en dårlig følelse av dømmingen som ble presentert i finalen. Det vet vi de aller fleste som var i Tistedalhallen lørdag kveld også er veldig enig i.

Vi takker alle spillere som var med denne gangen, Umbro Cup, våre fantastiske supportere og øvrig publikum og seierslaget Team Kappa. De viser nok en gang klasse og henter hjem sin 5.bøtte på rad i denne turneringen. Gratulerer!

4 kommentarer:

Anonym sa...

hei det var synd dere tapte finalen, dere var det beste laget. har dere fått ibba fast på laget nå? han var den beste spilleren deres

Anonym sa...

er faen meg på tide vi vinner en turnering snart azz... begynner å bli lei av 2plasser:P

Anonym sa...

nei, ibba spiller i vanlig klasse for maratonlederen blackout, www.blackoutfutsal.blogspot.com

det samme gjør christer

Anonym sa...

Ja, sannsynligvis sa det er