søndag 7. desember 2008

VINNER I RAUFOSS


Kosova Futsal startet med tap avslutett som vinner.


Startet dårlig fikk det bra til fremover i kamper.


Jeton Pestisha nok en gang lagte lekestue i raufosshallen som var dagens arena for flere tippeligga og 1 divisjions spillere,blandt Ham-Kam ,Hønefoss og Raufoss spillere.


Bra spill leverte Leo ,Flamur,Ilir,Asiel og ikke minst Dennis som sto i mål som konge i alle kampene spesielt i semifinalen mot en sterk Hønefoss lag hvor vi vant på straffekonkuransse


Finalen som vanlige ble gjevnt spill da lo vi under 0-1 men kom sterkt tilbake og scorte tre kjappe mål av Leo,Jerry,og Flamur.


Mot slutten motstanderen var mer motivert og reduserte til 3-2 som ble også slutt resultat.


Kosova Futsal stilte med følgene mannskap ,Flamur, Leotrim ,Dennis ,Jeton ,Ilir,Jerry, Karim,Asiel.


Vi takker alle spillere som var med.


Vi takker tilskure Spesielt ,Ridvan som var våres største våpen utenfor banen og alle de som var med og organiserte turneringa.








Les mere om innd

8 kommentarer:

Anonym sa...

dere skriver hønefoss men hvem var med fra seniorlaget?
er vel ganske klart at hadde hønefoss stilt med 5 fra a stallen så ville dere blitt pissa på

Anonym sa...

Er vel ganske klart at dette er snakk om futsal og ikke fotball.At utespillere brilijerer inne på parketten er ingen selvfølge,tror du må følge litt mer med på futsal som idrett før du begir deg ut på konklusjoner.

Anonym sa...

Det var ikke parket det var kunstgress og det var ingen futsal regler heller ;=)
Vi er sikkert på at det var minst 3 spillere av A laget til Hønefoss

kosova_futsal sa...

Haha..
Vi slo alle det har ikke noe å si med futsal på kunstgress banen der. Vi knuste lage deres i 1/8 finalen også slo vi ut 2 ham kam spillere.
Det er det samma vi er vinnere der oppe da og kommer til å være det helt til neste turnering spilles.

mvh
dennis

Anonym sa...

Kosova Futsal som aktiv spiller som spiller på lag, hadde meg seg på raufoss bare den store helten i turneringen, Jeton, som spiller for Pors.

Blir dumt hvis vi sier: Hadde Pors (og andre 1 divison spillere som vi har) stilt med 5 fra A stallen, så ville dere og alle andre lag ikke bare blitt pissa på, men alle hadde sett at vi ikke har konkurens i norge ; )

Dessuten så stilte vi ikke med de beste på laget, meningen var bare at vi skule moro oss på Raufoss, men tenk om vi hadde hatt alle de beste spillerne med, så hadde hver lag vi spilte mot, tapt 10:0, til 19:0. (foresten, en av kampene vant vi 15:0)

Vi vant hele turneringa med 4-5 spillere som ikke skule være med i det hele tatt! Men, Jeton Petisha med sin fantastiske teknik avgjorde selvfølgelig de fleste kampene, uten å glemme Denis her, som var i noen kamper MOM (Man of the Match).

Anonym sa...

Også glemmte jeg å nevne Flamur, veldig sterk (më luftaraku në ekip ka qenë të shtunën në Raufoss, eksperienca pak e bëri të vetën) og motivert! Han var uten tvil en av våres nøkel spillerne, sammen med Ilir som gjorde en bra jobb i forsvar.

Anonym sa...

ma sjekke:)

Anonym sa...

You forgot Andrew Jackson’s Big Block of Cheese with nary a macaroni in sight.