søndag 14. desember 2008

KOSOVA FUTSAL VANT " IFS" TURNERINGEN I OSLO



Vi hadde en relativ enkel gruppe og vant alle kampene med 4-0, 4-0, 3-2 og 5-1 og gikk enkelt videre til 16-dels finale på Søndag. Før sluttspillet så fikk vi med oss Jeton fra Haugerud Futsal og Olof Watson som hadde kommet tilbake fra prøvespill i Sverige. Dette var bra forsterkninger og vi trengte det i og med at vi ikke hadde innbyttere første dagen.
I 16-dels finalen møtte vi våre landsbrødre Dardania Futsal som vi enkelt slo 4-0. Det luktet krutt av oss, spesielt kombinasjonen mellom Jeton (Haugerud Futsal) og Olof Watson. I 8-dels finalen møtte vi noen unge gutter fra KFUM-93. Dette var et spennende og entusiastisk lag som har en stor fremtid. Vi vant riktig nok 3-1, mest på grunn av rutine i futsal. (Hvis noen av dere KFUM -93 gutter leser dette så syntes jeg dere var kjempe gode og syntes dere skal satse videre, dere har alle en stor fremtid hvis dere vil). I kvart-finale møtte vi Sputnikerne som vi slo 4-1. Dødelig kombinasjon blant alle på laget var nøkkelen og vi spilte vel aldri 100% i denne kampen da vi så at vi var videre før dommeren hadde blåst fløyta over.
I semi -finalen møtte vi våre rivaler (og lederne av maraton tabellen) Blackout Futsal hvor Beqiri brødrene, Mentor og Christer spiller. Kampen startet rolig og det var tydelig at begge lag hadde enormt respekt for hverandre. Etter å ha kjent litt på hverandre så snappet Korab en feil-pasning fra Blackout og forserte mot målet til Blackout, en liten Shpic og Kosova Futsal var i ledelsen. Det tok ikke lang tid før Siggi førte Kosova Futsal opp i en 2-0 ledelse. Blackout reduserte riktig nok til 1-2, men etter dette var det kun Kosova på menyen. Et mål av Jeton og Oluf og vi vant med komfortable 4-1, resultatet kunne vært annerledes, men en strålende Gianni ”Pagliuca” Castella i mål forhindret dette.
I Finalen spilte vi mot Litt av hvert. Det var nok en viss ”undervurdering” av oss da de ikke så ut som noen futsal spillere, men de ga oss mye mer kamp enn vi forventet (litt hjelp av dommeren fikk de også). Olof Watson scoret et nydelig frispark mål og vi var i ledelsen 1-0. Etter markerings svikt av samtlige fikk Litt av hvert utligne til 1-1 før en formidabel dommer tabbe ga Litt av hvert straffe spark da Jeton felte en av deres spillere ca 4m utenfor keeper område. Litt av hvert gikk opp til 2-1 ledelse som også var pause resultatet. I 2 omg. Så var vel ballen ca 80% i Litt av hvert sin mål-sone uten at vi fikk scoring, men vi holdt tålmodigheten og fortsatte å male på videre, samtlige spillere hadde hver sin store sjanse før Olof Watson hælet ballen inn i mål og utlignet til 2-2, 3min før full tid. Når det gjenstod 1min så scoret Olof Watson sitt 3 mål i finalen med et fint skudd og satte punktum for finalen.
Det ble en 3-2 seier til slutt i finalen og første turnerings seier i IFS for Kosova Futsal. Dette var enormt viktig for maraton tabellen, og nå er vi godt inne i topp 10 og kvalifiserings mulighetene for Skandinavia Cup ser gode ut.
Jeg vil takke arrangørene, tilskuerne som støttet oss under finalen, men jeg vil dessverre ikke takke dommerene i denne finalen da dette var noe av det verste jeg har opplevd så lenge jeg har spilt futsal. Disse holdt dessverre ikke mål for noe som helst og utsatte seg selv for dommer tabber gang på gang.
Våre spillere denne helgen: Jeton Pestisha, Korab Thaqi, Flamur Imeraj, Siggi Isaak, Jeton Troni(Toni), Olof Watson og Gianni Castella.

5 kommentarer:

Blackout Futsal sa...

Alle gutta i Blackout Futsal gratulerer dere fortjent seier denne helgen. Dere var meget sterke og det var fantastisk å se en opplagt Denis (motivatoren) som var meget viktig på sidelinjen og tente gutta med sitt engasjement.

Olof Watson var en klasse for seg på parketten i dag.

Samtidig ønsker vi dere et riktig godt nytt år.

Mvh
Blackout Futsal

Anonym sa...

Bra jobba,endelig har dere fått bra flyt i spillet

Kfum-93 Best sa...

hei.. gratulerer med seieren i IFS-futsal turnering i ekeberghallen.
dere var det klart beste laget vi møtte og vi er fornøyde med kampen og resultatet, lykke til nestegang.
så får vihåpr at vi møter dere igjen en annen helg!


hilsen alle Gutta i Kfum-93 best

Anonym sa...

Takk for det gutter dere også.
Vi takker Blackout futsal for kampen og kfum 93.

Mvh
Kosova Futsal

Anonym sa...

Å så flott å se at det ikke er bare oss folka som ser på siden men at folk vi møter dukker innom også. Veldig bra. Stå på videre KFUM-93, veldig mye talent i dere, får håpe vi møtes igjen på banen ved en senere anledning.

peace out fra #10 (han som scoret to mål på dere:P)